Кошик
16 відгуків
Производитель сырья для кондитерской промышленности
+380 (93) 777-22-00
+380937772200
+380 (93) 777-22-00
+380937772200

МАРМЕЛАД І НАЧИНКИ

У кондитерських та хлібобулочних виробах досить популярними є фруктові наповнювачі. Відкриті пироги, круасани, пиріжки і маффіни з плодово-ягідними начинками користуються попитом і припадають до смаку всім ласунам. Ми, як виробники мармеладу і термостабільних гелевих наповнювачів, знаємо, наскільки важливо використовувати якісна сировина в кондитерському ремеслі. Тому пропонуємо нашим клієнтам готову до споживання продукцію, яку ви зможете використовувати для декорування тортів, тістечок, морозива або інших десертів, не турбуючись про їх якості і смакових характеристиках. У нашому асортименті представлений багатий вибір термостабільного мармеладу, а також ягідних і фруктових гелевих начинок на будь-який смак.

 

Начинки з термостабільного мармеладу

 

Мармелад являє собою однорідну масу із рослинного пюре, соку і пектину. Сучасні харчові технології дозволяють виробляти цей продукт з термостабільність властивостями, завдяки яким він не втрачає своєї цілісності після термічної обробки. Його використовують кондитери в якості начинки для випічки, яку наповнюють до випікання. Термостабільний мармелад також застосовується у виробництві напівфабрикатів, що піддаються заморожуванню. Він володіє багатьма перевагами:

  • після термічного впливу зберігає форму, структуру і смак;

  • не впитывается в основу теста и не окрашивает ее;

  • не испаряется, не затвердевает и не высыхает на открытом воздухе.

В нашем ассортименте есть и нетермостабильные начинки, которые будут актуальны для прослойки тортов, наполнения пирожных и рулетов, то есть для изделий которые формируются в десерт после выпекания теста.

 

Ягодные и фруктовые гелевые начинки 

 

Если вы в поиске наполнителя для десерта, который не перебивает, а лишь дополняет вкус, то рекомендуем обратить внимание на ягодные и фруктовые гелевые начинки в нашем ассортименте. Их можно применять в качестве:

  • покриття для фруктів і ягід на десертах;

  • начинки корпусні цукерки;

  • прошарку під обтяжку тортів мастикою і для кріплення моделюючих деталей до виробу;

  • змащення поверхні тіста перед наповненням начинкою.

Наша продукція виготовлена по Дсту і містить добірні ягоди і фрукти. Ми відповідаємо за якість сировини і дбаємо про те, щоб ви змогли насолоджуватися смачними десертами з начинками з мармеладу або ягідно-фруктового гелю.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner