Кошик
16 відгуків
Производитель сырья для кондитерской промышленности
+380 (93) 777-22-00
+380937772200
+380 (93) 777-22-00
+380937772200

КАКАО ПРОДУКТИ, ШОКОЛАД

Завдяки безмежній фантазії кондитерів, всіма улюблені десерти і випічка, можуть бути виконані в дизайні будь-якої складності. Не останню роль у наповненні і оформлення кондитерських виробів грають какао продукти і шоколад. Будь то багатоярусний торт з смачною прошарком з шоколадної пасти або тістечка, вкриті кондитерською глазур'ю — умілими руками майстра вони перетворюються на витвір мистецтва. Тому, для кондитерів так важливо якість використовуваної сировини, адже від нього залежить, яким виріб буде в результаті. Какао продукти і шоколад у нашому інтернет-магазині відповідають усім ГОСТам. У представленому асортименті ви зможете знайти кондитерську глазур або шоколадну пасту, яка задасть настрій, неповторний смак і унікальність вашого десерту.

 

Шоколад і какао продукти для кондитерів

 

Характерною особливістю шоколаду для кондитерів є його здатність перетворюється на гладку глянсову рідина при темперування. Какао продукти, представлені в нашому інтернет-магазині, підходять для відливання форм, виготовлення цукерок, ганаша, праліне, а також декору кондитерських виробів будь-якого виду. З ними легко працювати — кришити, розтоплювати, заповнювати шприци або використовувати в густому тесті для ліплення. Важливо, що термічна обробка не позбавляє шоколад смакових якостей — після застигання його знову можна розтоплювати.

До переваг продукції від виробника «Мішутка» можна віднести:

  • натуральний збалансований смак і аромат какао продуктів властива помірна гіркоту і м'якість смакових відтінків;

  • простоту роботи з сировиною — кондитерська глазур легко розтоплюється, має податливу консистенцією і швидко застигає;

  • тривалий термін придатності — шоколад поставляється в герметичному зручній упаковці.

 

Шоколадна паста і кондитерська глазур в асортименті

 

Наша кондитерська глазур, какао та шоколадна паста використовуються як у процесі приготування, так і при декоруванні десертів. У стандартну рецептуру какао продуктів входять:

  • порошок какао і какао-масло;

  • цукор і кондитерський жир;

  • ароматизатори.

Комбинация данных ингредиентов зависит от вида какао продукта и его производителя. В рецептуре шоколадной пасты и кондитерской глазури мы используем только натуральные ингредиенты, что положительно сказывается на качестве и вкусовых характеристиках готового продукта. Выпечка с использованием какао продуктов нашего производства приобретает аппетитный шоколадный цвет, уникальный дизайн и незабываемый вкус сладковато-терпкого какао. 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner